Roligalagret i en ny era

Roligalagrets första sida

Roligalagret var ifrån början ett företag vid namn Playwood, huvudsyftet med playwood var att skap leksaker i främst trä. Ett uppdrag vi tog oss lite vatten över huvudet. Det krävdes att vi genomförde en mängd tester och information för att vi skulle få tillverka leksaker. Men vårt företag var redan skapat och vi behövde göra något för att sysselsätta vårt företag.

Vi hittade glädjen i att driva e-handel, bygga en plattform ifrån grunden och möta våra kunder. Det är fantastiskt kul utmaning att hantera en affär på internet. Många var vi som små och lekte affär i skola och i hemmet och internet gör det möjligt att göra det på internet.

Efter några år av att driva vår sida Roligalagret.se kom vi till ett slut där vi inte kunde hitta tillräckligt bra leverantörer, vi hade plastbrist och allt blev bara väldigt svårt att hålla kvalitet uppe. Då bestämde vi oss för att försöka sälja sidan. Det hela slutade helt enkelt i att vi behöll namnet och pausade affären.

Nytt fokus

som tidigare nämnt fokuserade vi på att skapa leksaker. Vi började sedan sälja roliga saker till bra priser, men nu har vi hittat vårt riktiga kall. Vårat nya fokus kommer från och med nu vara Leksaker till bra priser.så som överskottslager eller fyndvaror. Vi vill ses som “det roliga lagret”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *